17.11.2017
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 52

Tarkoituksemme on kerätä suuri kokonaisuus eri ajatusmaailmoihin, näkökantoihin, ja erilaisiin ajatuksiin koskevia blogikirjoituksia. kaikki blogikirjoitukset ovat blogaajien omilta sivuiltaan. Linkit heidän kotisivuilleen ja sosiaalisiin medioihin löydät blogaajan profiilista, ja jokaisen blogikirjoituksen lopusta. 
Emme julkaise kaikkia blogaajien kirjoituksia joten eritoten suosittelemme vierailemaan blogaajien omilla sivustoilla.

Jouni Vilkka (7)

Jouni Vilkka

Jouni Vilkka
Olen tamperelainen filosofian (FM+ eli teen väitöskirjaa) ja historian (FM- eli teen gradua) opiskelija. Blogini tarkoitus on toimia vain julkisena päiväkirjana, johon kirjoitan milloin mitäkin. Tarkoitukseni ei ole provosoida, loukata, tai tehdä mitään pahaa sitä ansaitsemattomille. Aion kirjoittaa melkein mitä vain sylki suuhun tuo - tai siis tässä tapauksessa kai näppäimistölle? - joten voin vain toivoa, että lukijani, jos sellaisia on, ymmärtävät kirjoitukseni terapeuttisen tarkoituksen, eivätkä turhaan vedä hernettä nenäänsä. Aihepiirini tulevat olevaan lähinnä filosofian ja harrastamieni lautapelien ja roolipelien suunnalla. Näiden lisäksi siis kuitenkin mitä tahansa mitä jostain syystä haluan sanoa, tulee olemaan täällä luettavana. Asiallisempia tai akateemisempia tekstejäni niistä kiinnostuneet voivat etsiä kotisivultani.

TMI - The Philosophy of Jouni VilkkaJouni Vilkan virallinen kotisivu 

Lisätiedot artikkelista ...

Hyviä Uutisia (6)

Hyviä Uutisia

Emil Anton
Luotu ja kohdussa muovattu (Jes. 44:2) vuonna 1985 | Syntynyt ja kasteessa pelastettu (1. Piet. 3:21) vuonna 1986 | Käynyt peruskoulun Vantaan Havukoskella vuosina 1993-2002 | Herännyt eloon ja löytynyt (Luuk. 15:24) vuonna 2002 | Käynyt Ressun lukion Helsingissä vuosina 2002-2005 | Hyväksytty Helsingin yliopiston humanistiseen tiedekuntaan vuonna 2005 | Suorittanut siviilipalveluksen Uomarinteen koulussa 2005-2006 | Avannut Hyviä uutisia – apostolaatin vuonna 2007 | Suorittanut katolisen uskonnonopettajan pedagogiset opinnot vuonna 2008 | Valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi ja hyväksytty teologiseen tiedekuntaan vuonna 2009 | Valmistunut teologian maisteriksi vuonna 2010

Hyviä Uutisiaemilanton.com

Lisätiedot artikkelista ...

Paholaisen Asianajaja (8)

Paholaisen Asianajaja

Juha Leinivaara 
Yritän käsitellä mahdollisimman laajasti huuhaata, vaihtoehtohoitoja, humpuukia, biologiaa, kreationismia, Älykästä suunnittelua, uskontoa, uskonnottomuutta, joskus harvoin huumoria, elokuvia, kirjoja ja historiaa.
Olen 34-vuotias mies, jolla on onnellinen elämä. En ole koskaan ollut uskovainen, enkä varmaan koskaan tule olemaan. Yritän kerätä kattavaa kirjakokoelmaa josta olisi hyötyä skeptikoille. Toistaiseksi minulla on kasassa parisen kymmentä huuhaa-kirjaa. Kirjoitan myös pakinoita Skeptikko-lehteen.

Paholaisen Asianajaja -blogi 
   

Lisätiedot artikkelista ...